Informatie voor verwijzers

Als er sprake is van een psychiatrische diagnose of een verstandelijke beperking kunt u naar Social Link verwijzen. Gezien onze expertise zijn dat de doelgroepen waar wij mee werken.

Onze organisatie bestaat uit zeer ervaren hulpverleners die mininmaal opgeleid zijn op niveau 4 en op het gebeid van intensieve psychiatrische zorg op niveau 5. Daarnaast hebben we een gedrachtsdeskundige in dienst.

De hulpverleners hebben een B.I.G. registratie, een SPH-opleiding, een universitaire opleiding en/of zijn maatschappelijk werker. Bij de problematiek die speelt wordt in overleg met de klant een passende hulpverlener gezocht.

Waar werkt Social Link mee samen?

Social Link werkt nauw samen met andere aanbieders. Op deze manier heeft Social Link voldoende werkervaringsplaatsen ter beschikking. Wij bieden begeleiding, bemiddelen naar (vrijwilligers-)werk en ontwikkelen specifieke maatschappelijke projecten voor onze doelgroep. Ook in de samenwerking met ander aanbieders behouden wij de regie en blijven onze trajecten maatwerk.

Waarom kiest u voor Social Link?

Social Link is deskundig op het gebied van psychiatrie en verstandelijk beperkten. We bieden begeleiding in de thuissituatie. Naast individuele begeleiding zijn wij actief op het gebied van de  ontwikkeling van maatschappelijke projecten en we bieden trainingen en cursussen aan.

Weet Social Link wat ik aan begeleiding nodig heb?

De grote kracht van Social Link is luisteren en begrijpen. Mocht het voorkomen dat het daarmee toch niet duidelijk wordt dan biedt onze psycholoog uitkomst. Op grond van uw vraag zal hij een keuze maken uit de verschillende testmogelijkheden. Na afname van de test wordt het resultaat met u besproken.

Social Link werkt niet vanuit bestaande dossiers maar indien nodig wordt, met toestemming van de cliënt, informatie opgevraagd bij desbetreffende behandelaar. Deze zal op de hoogte gehouden worden van de voortgang. 

Voor aanmelding en verwijzing kunt u terecht bij dhr. Harry Jacobs
Tel: 013-5041263/06-51026952

 

 

Top